Nieuwe school en nieuwe website

Nieuwe school en nieuwe website - LAATSTE BERICHTEN

Vrijdag 14 september 2018 - Inmiddels hebben we de startactiviteit achter de rug. Op beide locaties is dit goed verlopen. Er waren veel ouders en kinderen en met elkaar mochten we er een mooie avond van maken.
Op maandag 24 en dinsdag 25 september zijn de startgesprekken. Alle ouders krijgen in de loop van komende week het rooster van deze gesprekken.
De nieuwe website geeft nog wat technische problemen maar we hopen dat de website in de komende week kan worden afgerond zodat deze per maandag 24 september "de lucht in gaat".

Dinsdag 28 augustus 2018 - De zomervakantie loopt bijna ten einde. Maandag de 3e september worden alle kinderen weer op school verwacht. We heten ze nu al van harte welkom, samen met alle ouders! Voor de ouders is er op de onderbouw- en bovenbouwlocatie om 8.30 uur koffie en thee. Hebt u uw kind in de klas gebracht, dan heten we u van harte welkom om een kop koffie of thee te komen drinken.
De website is nog steeds in ontwikkeling. Het zal niet helemaal gaan lukken om deze website voor de 3e september “in de lucht” te hebben, maar in de loop van de eerste schoolweek zal dit zeker gebeuren. Houdt u deze site nog even in de gaten voor het laatste nieuws? 
De leerlingenlijst wordt in de eerste week meegegeven, zodra we alle privacy-formulieren binnen hebben. Hieronder een overzichtje van de activiteiten in de eerste weken:
- woensdag 5 september: luizencontrole bovenbouw
- maandag 10 september: luizencontrole onderbouw
- dinsdag 11 september: startactiviteit vanaf 18.00 uur (informatie volgt nog)
- woensdag 12 september: de lessen beginnen om 9.30 uur
- woensdag 19 september: sportdag 

 

Maandag 23 juli 2018 - Terwijl we in deze periode mogen genieten van een aantal weken zomervakantie, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een prachtige website van onze nieuwe basisschool CBS 't Groeipunt. We hopen dat deze nieuwe website vlak voor het begin van het nieuwe schooljaar in de lucht gaat.
De eerste schooldag van CBS 't Groeipunt is op maandag 3 september a.s. Alle kinderen en ouders zijn dan van harte welkom om 8.30 uur. De koffie en thee staan klaar.
In de periode september t/m december krijgt de onderbouw les op de oude locatie van de Kennedy en de bovenbouw op de oude locatie van de Linde. Begin januari 2019 betrekken we als CBS 't Groeipunt ons nieuwe gebouw.

 

Onze school

Onze basisschool CBS De Linde ligt aan het Linderveld, grenst aan de voorkant aan een woonwijk,  ons plein aan de achterzijde kijkt uit over weilanden en akkers en is landelijk gelegen.

 

Ons schoolplein kenmerkt zich door veel groen en er is voor de leerlingen volop ruimte om te spelen.

Hoewel de school gedateerd is, ziet ook de binnenkant van onze school er kindvriendelijk uit door het gebruik van frisse kleuren.

 

 We beschikken over een gezellige kleuterklas met een leuk speelhuis voor de leerlingen. 

 

Elke morgen begroeten we onze leerlingen met een handdruk, zodat ze zich welkom en gezien voelen.

 

In de zomer van 2018 gaat CBS De Linde samen met de Kennedyschool verder als één school. Na de fusie zal de school een nieuwe naam krijgen. De “nieuwe school” wordt gehuisvest in de “brede school” samen met de basisschool voor Speciaal Onderwijs “de Sleutel”, de Peuterspeelzaal en de kinderopvang. De “brede school” wordt gebouwd naast “Het Punt”.

Zou u de school eens willen bekijken: U bent van harte welkom!

Film Brede school

Bestuur PCBO Vroomshoop

Bezoek ook de websites van de andere scholen binnen de vereniging: